Welk Epionce Body Product is het beste voor mijn huid?

februari 19, 2019 | posted by Janneke

Samengesteld met dezelfde filosofie zoals de Epionce Renewal Producten, helpen de Epionce Body Producten het zichtbare uiterlijk van de huid op het lichaam te verbeteren – van het stimuleren van hydratatie van de droge, gevoelige huid tot zichtbare verbetering van de teint en stevigheid. Blijf lezen om erachter te komen welk product het beste bij u past.

Renewal Body Lotion
De hydraterende formule in de Renewal Body Lotion helpt het zichtbare uiterlijk van de huidveroudering op het lichaam tegengaat, terwijl tegelijkertijd de zichtbare uitstraling, stevigheid en textuur worden verbetert. Verzachte de droge, schilferige huid en verbetert zichtbaar de huidtint. Het is de perfecte dagelijkse lotion voor het gehele lichaam!

Enriched Body Cream
De Enriched Body Cream is een luxe en rijke bodycrème die direct voor een langdurige hydratatie zorgt voor een zachtere en gladdere huid. De bodycrème is ideaal voor dagelijks gebruik en is vooral gunstig in de droge, koude wintermaanden.

Medical Barrier Cream
Epionce Medical Barrier Cream is ontwikkeld voor alle gevoelige huidtypes en samengesteld met krachtige ingrediënten om de barrièrefunctie van de huid te herstellen. Dit therapeutische product is ideaal voor een huid die resistent is voor de allergenen en conserveringsmiddelen in standaard vochtinbrengende crèmes.

Renewal Calming Cream
Een van de nieuwste producten in de Epionce lijn is de klinisch bewezen Renewal Calming Cream die symptomen van eczeem, waaronder jeuk, roodheid en droogheid verlicht. Deze rijke crème verzacht irritaties en de sterk gesensibiliseerde huid en is ideaal voor zowel gezicht als lichaam.