SKIN SPECIALS IN REEUWIJK WERKT AL JAREN MET EPIONCE

november 16, 2018 | posted by Janneke

Miranda van Skin Specials te Reeuwijk is al sinds 1990 werkzaam als schoonheidsspecialiste. Gedurende de jaren werd ze echter steeds kritischer op het gebruiken van de juiste producten en ingrediënten. Ze vroeg zich af waarom sommige producten wel werkten en waarom andere niet. Voor haar is veiligheid en gezondheid op de lange termijn ontzettend belangrijk, daarom begon Miranda aan een zoektocht naar een product wat aan haar standaarden van verantwoorde en effectieve verzorging voldeed.

Miranda volgde verschillende opleidingen en trainingen om zich te blijven ontwikkelen op haar vakgebied. Zo ontwikkelde ze haar eigen visie en kwam ze op een bepaald moment in aanraking met een nieuw merk op de Nederlandse markt: Epionce.

EPIONCE IS SIMPEL EN EFFECTIEF

Epionce is een merk wat haar aansprak om verschillende redenen. Het gebruik was simpel, effectief en de methode bewezen. Bovendien sloot de visie aan Epionce aan bij Miranda’s eigen visie: een gezonde huid creëren op een veilige manier. Volgens haar is een krachtige huid, een stralende en goed verzorgde huid. Met de producten van Epionce kan er thuis dagelijks gewerkt worden aan het opbouwen van een gebalanceerde huid, waarna de behandelingen bij de specialist de huid zelf weer aan het werk zetten. Ze werkt nu sinds 2012 vol trots met de producten van Epionce. “Het geeft voldoening om zoveel mensen te kunnen helpen met hun huid. Ik noem mezelf dan ook Epionce expert.”

Veel huidproblemen ontstaan door een combinatie van factoren, maar er zijn weinig verzorgingsproducten die daadwerkelijk aardig zijn voor de huid. Dit zorgt voor een onrustige huid, wat erg onzeker maakt. Met Epionce wordt de dagelijkse balans en barrière hersteld en wordt er op een natuurlijke manier gewerkt naar een gezonde huid.

De meeste cliënten in Miranda’s praktijk ervaren na enkele dagen al verandering. “De huid wordt rustiger en voelt soepel aan. Je merkt dat de veerkracht van de huid weer terugkomt.” Dit merkbare en voelbare resultaat zorgt ervoor dat Epionce klanten enorm trouw zijn. Ze hebben het besef dat dit product echt bijdraagt aan een natuurlijke en gezonde huid.

BLIJVEN ONTWIKKELEN MET EPIONCE

Miranda volgt nog altijd trainingen om haar kennis uit te breiden en haar praktijk te blijven verbeteren. Ze ervaart het als prettig dat ze af en toe kan sparren en “out-of-the-box” kan denken tijdens de intensieve sessies. “Het blijft heerlijk en leerzaam om zo open te kunnen brainstormen samen”.

Ook heeft ze nog een verbeterpuntje. “Qua commerciële ondersteuning mis ik nog wel eens wat input. Dit geeft me enerzijds de ruimte om zelf dingen in te vullen, maar ik zou graag wat meer willen doen met acties en promotie.” Voor Miranda is het duidelijk. Ze is groot fan van Epionce en verwacht dat Nederland nog veel meer van het merk gaat horen in de toekomst.

Wil jij ook graag gebruik maken van de effectieve en merkbare resultaten van Epionce in jouw praktijk? Dalton Medical levert deze producten aan de zakelijke markt en verzorgt trainingen en opleidingen die het juiste gebruik toelichten en bevorderen. Meer weten? Neem een kijkje op de Epionce website of vraag ons om meer informatie.