“De sleutel naar echte schoonheid ligt in het herstellen van de huid van binnenuit. Epionce onthult het natuurlijk herstellend, versterkend en beschermend vermogen van uw huid.”

Episciences, Inc is méér dan 20 jaar bezig geweest om de zeer effectieve productlijn Epionce te ontwikkelen. Epionce is samengesteld om het eigen herstellend vermogen van de huid te verbeteren door het bestrijden van schadelijke externe factoren en tegelijkertijd de barrièrefunctie van de huid te herstellen.

Herstel de kracht van de barrièrefunctie van de huid

De meeste huidverzorgingsproducten zijn tijdelijke oplossingen die aan de oppervlakte blijven en geen echt therapeutisch voordeel bieden. De unieke benadering van Epionce levert een mix van actieve en plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. Dit zorgt voor een sterkere en betere barrièrefunctie van de huid die kan helpen bij het bestrijden van de effecten van veroudering en ziekten, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het voorkomen van vernietigende ontstekingsfactoren in de huid.

Klinisch Bewezen Resultaten

Aan de Epionce producten liggen harde wetenschappelijke studies ten grondslag. Het is geen product dat reageert op de trends van huidverzorging, maar richt zich juist op datgene wat bewezen kan worden. Alle klinische studies van Epionce zijn door nationaal erkende en onafhankelijke onderzoeksinstituten uitgevoerd en voldoen aan de hoogste standaard voor klinische studies waarbij het volledige eindproduct is gebruikt. De experts achter Epionce vinden dat het hun professionele verplichting is om te bewijzen dat Epionce veilig en effectief is.

De Epionce productlijn wordt aangeboden aan dermatologen, plastisch chirurgen en andere huidverzorging professionals die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid en de kwaliteit van het leven van hun patiënten.