Huidpunt & Epionce

januari 22, 2019 | posted by Janneke

Huidpunt is een praktijk voor Huidtherapie en Oedeemtherapie en is gevestigd in het poortgebouw van het Bravis Ziekenhuis te Roosendaal. Het team bestaat uit vijf huidtherapeuten en twee TEK-consulenten/praktijkondersteuners. Huidpunt is zowel een medisch als een cosmetisch georiënteerd bedrijf. De praktijk is in 2006 gestart, en was toen meer medisch georiënteerd. Door de komst van de Nordlys Ellipse laser en de Epionce lijn is hier verandering in gekomen.

EPIONCE

Sinds 1,5 jaar zijn wij gestart met behandelingen en de verkoop van Epionce producten. De producten bestaan uit actieve plantaardige ingrediënten, wat wij echt een pré vinden. De producten dringen diep in de huid door en versterken en herstellen de barrièrefunctie van de huid. De producten zijn voor ieder huidtype inzetbaar en worden gebruikt om de cel vernieuwing opnieuw te stimuleren, het genezingsproces te versnellen en de huid te verjongen. De peeling kan ook ingezet worden om zichtbare tekenen van huidveroudering (hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels) te verminderen.

ERVARING

Epionce producten zijn veilig en makkelijk toe te passen. Naast de peeling die in de praktijk wordt aangebracht, kunnen patiënten ook thuis de huid blijven verbeteren. Dit kan door het gebruik van Epionce producten zoals bijvoorbeeld de Lytic. Lytic is een crème met een laag percentage salicylzuur. De producten bevatten actieve plantaardige antioxidanten en ontstekingsremmende ingrediënten die de textuur van de huid verbeteren. Er zijn meerdere productlijnen, waardoor er voor ieder huidtype geschikte producten beschikbaar zijn. Daarnaast is de werking ondersteund met wetenschappelijke literatuur. Na Epionce behandelingen zien wij meestal na één behandeling al resultaat.

ERVARING PATIËNT

Bart-

Acne beeld voor de behandeling met Epionce producten: comedonen, pustels, papels en noduli.

‘Sinds een half jaar ben ik begonnen met de Epionce behandeling voor acne.
Tussen de behandelingen door voelt mijn huid rustiger aan en heb ik geen tot weinig last van ontstekingen. Verder ben ik blij dat de behandeling het gehele jaar door uitgevoerd kan worden, waardoor de effecten het hele jaar zichtbaar zijn.’

Renske-

Acne beeld voor de behandeling met Epionce producten: comedonen (open en gesloten comedonen) en enkele pustels.

‘Sinds juni 2018 is er gestart met de behandeling, welke iedere 6 weken wordt herhaald. Het verschil met toen en nu is enorm! Na een paar behandelingen was het resultaat al zichtbaar en voelbaar, ik ben er dus heel tevreden over. ‘