Huidveroudering – Het is nooit te laat

Behandelplan voor het verbeteren van Huidveroudering*

Een stap-voor-stap handleiding:

 

antiageing_1 (1) antiageing_2
antiageing_3 antiageing_4

 

Elke dag stellen we onze barrièrefunctie van de huid bloot aan schadelijke omgevingselementen die chronische ontstekingsfactoren kunnen veroorzaken en de gezondheid van de barrièrefunctie van de huid in gevaar brengen. Wanneer dit niet behandeld wordt zal de negatieve cyclus versterkt worden, waardoor onze huid kwetsbaarder wordt. Onze huid vertoont zichtbare tekenen van deze schadelijke factoren met fijne lijntjes, rimpels, zichtbare haarvaatjes, bruine vlekken en verslapping van de huid. Zelfs 5 tot 20 jaar nadat de schade heeft plaatsgevonden kunnen zichtbare tekenen van veroudering in uw huid te zien zijn.

Voordelen van het gebruik van Epionce voor Huidveroudering

Ouder worden is onvermijdelijk …. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat we de mogelijkheid hebben om tot 80% te bepalen hoe onze huid eruit ziet.
Epionce is de perfecte oplossing voor zichtbare verbetering bij huidveroudering, omdat het specifiek de zichtbare tekenen zoals fijne lijntjes en rimpels tegengaat.
Epionce is speciaal samengesteld om het eigen herstellende vermogen van de huid te verbeteren door het bestrijden van schadelijke externe factoren en tegelijkertijd de barrièrefunctie van de huid te herstellen. Het is nooit te laat om de zichtbare tekenen van huidveroudering te voorkomen met een Epionce verzorging, speciaal voor uw  huidtype op maat gemaakt.

*Producten zoals weergegeven komen mogelijk niet overeen met de werkelijke Epionce producten aanbevolen door uw arts. Volg altijd het behandelschema voorgesteld door uw arts. De verstrekte informatie met betrekking tot huidziekten of aandoeningen is niet bedoeld om te behandelen, diagnosticeren of in de plaats te komen van het advies van de arts.