Donkere vlekken (onregelmatige pigmentatie) – Het behandelen van ongewenste vlekjes

Behandelplan voor het verbeteren van donkere vlekken*

Een stap-voor-stap handleiding:

Hyperpigmentation-step-by-step-4grid_1 Hyperpigmentation_step-by-step-4grid_MTX_2_final
Hyperpigmentation-step-by-step-4grid_3 Hyperpigmentation-step-by-step-4grid_4

Hyperpigmentatie – ook wel bekend als onregelmatige pigmentatie – bestaat uit ongewenste donkere vlekken en verkleuring in het gezicht, handen en lichaam. Hyperpigmentatie ontstaat door overmatige productie van melanine in de huid. De productie van melanine wordt gestimuleerd door blootstelling aan UV licht. Hyperpigmentatie wordt vaak verergerd door een ontsteking of een beschadigde barrièrefunctie van de huid. Ongewenste verkleuring en langdurige preventie kan worden bereikt door blootstelling aan UV licht te limiteren en de gezondheid van de barrièrefunctie van de huid te optimaliseren.

Voordelen van het gebruik Epionce voor Hyperpigmentatie

Epionce is de perfecte oplossing voor pigmentatie. Het licht op, verheldert en helpt om onregelmatige pigmentatie te corrigeren door de verschijning van donkere vlekken en verkleuring te verbeteren. Het doel is om elke stap in het verstoorde pigmentatieproces aan te pakken zonder de barrièrefunctie van de huid te beschadigen of ontstekingen in de huid te creëren. Epionce doet dit met een innovatieve mix van plantaardige ingrediënten in de juiste concentraties welke zorgen voor een effectieve vermindering en voorkomen het ontstaan van ongewenste pigmentatie.

Uw dagelijkse huidverzorging, in combinatie met consequent gebruik van het Epionce Melano Corrective System, is de perfecte oplossing voor verbetering en verheldering van ongewenste verkleuring voor de lange termijn.

*Producten zoals weergegeven komen mogelijk niet overeen met de werkelijke Epionce producten aanbevolen door uw arts. Volg altijd het behandelschema voorgesteld door uw arts. De verstrekte informatie met betrekking tot huidziekten of aandoeningen is niet bedoeld om te behandelen, diagnosticeren of in de plaats te komen van het advies van de arts.