"Het Epionce systeem begint met het analyseren van uw huidtype om een behandeling te bepalen die zal resulteren in het gewenste esthetisch effect of voor vermindering van een specifieke huidaandoening, zoals acne of psoriasis."

Of u nu één of meerdere producten kiest uit het Epionce Systeem, de keus is aan u. Uw huidverzorging begint met het bepalen van uw huidtype om zo een gezonde basis op te bouwen.

Indien nodig kan extra verzorging worden toegepast om zo het gewenste esthetisch resultaat te bereiken, of ter verbetering van een specifieke huidaandoening, zoals acne of psoriasis. Epionce maakt al jarenlang gebruik van wetenschappelijk onderzoek met als doel een perfecte huidverzorgingsoplossing voor elke patiënt /cliënt te krijgen.

Heeft u vragen over uw huid of het regime? Neem contact op met uw Epionce specialist om te bepalen welk regime het beste bij uw huid past. De Epionce professionals kunnen u het juiste advies geven om zo het gewenste resultaat te krijgen.

Reinigen & Voorbereiden

Epionce producten Reinigen & Voorbereiden verwijderen huidonzuiverheden zonder verstoring van de intercellulaire lipiden en cellen die de natuurlijke beschermende barrière vormen. Het proces Reinigen & Voorbereiden is niet alleen belangrijk omdat het onzuiverheden verwijdert, maar ook omdat het de huid voorbereid op eventuele vervolgbehandelingen en om actieve ingrediënten van de Lytic- en Renewal producten beter te absorberen.

Corrigeren & Stimuleren

Epionce Lytic verzorgingsproducten helpen de huid op effectieve wijze onzuiverheden en ongelijkmatige structuur te elimineren door dode huidcellen los te maken en te verwijderen en de poriën te reinigen. Ze helpen tevens roodheid, irritatie en ontstekingsfactoren die samenhangen met acne, dermatitis, rosacea en psoriasis te verminderen.

Herstellen & Versterken

De herstellende producten dringen via de beschermlaag diep door in de beoogde cellen om de huid te verstevigen, herstellen en versterken. Bij dagelijks gebruik zal het verschijnen van fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie verminderen, terwijl de beschermlaag van de huid wordt verstevigd en ontstekingsfactoren worden verminderd.

Beschermen & Voorkomen

Dagelijks gebruik van zonnebrandcrème voorkomt vroegtijdige huidveroudering en vermindert het risico op huidkanker door blootstelling aan UVA/UVB straling. Epionce zonnebrandcrème is samengesteld voor een doeltreffende bescherming tegen UV straling, terwijl de meest esthetische eigenschappen behouden blijven – gemakkelijk aan te brengen en laat geen witte strepen achter op de huid. Ideaal voor de gevoelige huid, met of zonder make-up.

Nabehandeling

Om het bereikte resultaat op lange termijn te behouden is het belangrijk om uw huid na een behandeling goed te verzorgen. Epionce heeft hiervoor twee nabehandelingsets die speciaal zijn afgestemd op niet-ablatieve en ablatieve verzorging achteraf.

Professioneel Gebruik

Het Epionce Peel Systeem is een behandeling die uitgevoerd wordt in de kliniek om celvernieuwing opnieuw te stimuleren, de huid te verjongen en het genezingsproces te versnellen. Omdat het product is verrijkt met plantaardige extracten krijgt u een gladdere, heldere en stralendere huid met minimale hersteltijd. Het helpt om de zichtbare tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes, rimpels, onregelmatige structuur en hyperpigmentatie (sproetjes) te verminderen. Als u een huidverzorgingspecialist bent, neem dan contact met ons op voor meer informatie.