Ontwikkeld om het uiterijk en de textuur van de huid te verbeteren door het verhogen van celvernieuwing.

fpo

Epionce Peeling Systeem

Peeling ontwikkeld voor artsen / huidtherapeuten

Ontwikkeld om het uiterlijk en textuur van de huid te verbeteren door het verhogen van celvernieuwing. Het Epionce Peeling Systeem biedt dezelfde voordelen als een corrigerende Jessner met minimale downtime. Het bestaat uit twee delen: Sal-e en Mal-e. De delen kunnen als individuele behandeling of in combinatie worden uitgevoerd, de specialist moet een behandelplan maken naar de behoefte van een patiënt. Het Epionce Peeling Systeem geeft zichtbare verbetering bij huidveroudering, hyperpigmentatie, acne en rosacea.

Wat zit er in?

  • Prep – Reinigt grondig, ontvet en steriliseert het huidoppervlak voor het aanbrengen van de peeling.
  • sal-e Salicylzuur 28%/pH 2.7 – Anti-bacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen die de helderheid en textuur van de huid verbeteren door het reinigen van de poriën; lipofiele eigenschappen verhogen indringing van appelzuur voor een optimale celvernieuwing.
  • Wilgenschors extract 6% – Anti-bacteriële en comedolytische eigenschappen helpen de poriën te reinigen.
  • Ui-extract 2% – Ontstekingsremmende eigenschappen kalmeren en verzachten de huid. Bevat quercetine, die collageen en elastine productie stimuleert.
  • Mal-e Appelzuur 50%/pH 0.7 – Krachtige Alpha Hydroxy Acid die celvernieuwing en hydratatie stimuleert en bacteriën vermindert.
  • Neutralizer – Neutraliseert Mal-e peeling terwijl het de huid kalmeert en verzacht.

Neem voor meer informatie contact op via info@epionce.nl.